<< terug naar overzicht

Meivakantie

Bezoek deze meivakantie het beste kindermuseum van de wereld!

Heb jij je ooit afgevraagd hoe TomTom weet waar je bent? Ooit nagedacht dat het knap is dat vliegtuigen in de lucht bijna nooit botsen? Kom hier alles te weten over coördinaten! Loop jij de snelste route in het dubbeldoolhof en blijven jouw voeten droog bij een overstroming? Er kan volop gespeurd en gespeeld worden deze vakantie!


GeoLab: Proefjes doen in het GeoLab

Maak je eigen kaart of ontdek waar de rivieren lopen en boots zelf een zeespiegelstijging na. Houd jij de voeten droog of moet een dijk verstevigd worden?

Wanneer: dinsdag 25 april, dinsdag 2 mei en donderdag 4 mei.
De rondes duren 30 minuten en zijn om 13.30, 14.15 en 15.00 uur.
(Iedere ronde kunnen max. 20 kinderen deelnemen. Hiervoor zijn bij de entree kaartjes te verkrijgen).

De proefjes zijn onderdeel van de GeoExperience en kan je gratis aan deelnemen. Bestel hier online je tickets met korting >>


GPS tekenen met Generaal Krayenhoff

Ga samen met Generaal Kraayenhoff GPS tekenen op het forteiland.
Maak een tekening op een papieren plattegrond, en loop deze tekening daarna over het fort met een GPS apparaat. Zien de tekeningen er hetzelfde uit? Generaal Kraayenhoff begeleidt de kinderen bij deze workshop.

Wanneer: 
woensdag 3 mei en zondag 7 mei
Tijd: van 12.00 – 14.00 uur
(Vrije inloop op het GeoPlein. De workshop duurt gemiddeld 30 minuten, iedere workshop kunnen max. 10 kinderen deelnemen). 

Deze workshop is onderdeel van de GeoExperience en kan je gratis aan deelnemen. Bestel hier online je tickets >>

Minecraft workshop
Ben jij een Minecraft-fan en wil je graag samen met anderen op het prachtige forteiland Minecraften? Kom dan zondag 30 april of zondag 7 mei naar GeoFort!

Samen met andere Minecrafters ga je aan de slag met uitdagende Minecraft-workshops en worden je Minecraft-vaardigheden op de proef gesteld: ga op zoek naar codes om cijfersloten te kraken, ontwijk de lava in het spannende parcours en zoek naar spelers die zich schuilhouden in één van de vele bunkers op het forteiland.

Wanneer: zondag 30 april en zondag 7 mei
Tijd: Ochtend workshop van 11.00 – 13.00 uur, middag workshop van 14.00 – 16.00 uur.
Kosten: € 20,00 (inclusief gebruik van laptop, incl. toegang tot de GeoExperience à € 10,50). Museumkaart is niet geldig.

Bekijk hier het programma van de workshop en bestel direct je tickets >> 

 


Misschien is dit ook wat voor je