Eten & drinken

Centraal gelegen tussen de Kazernestraat en de Vleermuisspeurtuin ligt het 3D Café met haar verschillende terrassen. De inrichting van het café doet denken aan de oude loods van het fort, waar diverse geo-accenten in zijn verwerkt. Hier kunt u een relaxmoment inlassen en genieten van een lunch, brunch, diner, koffie, thee of borrel. Uiteraard kunt u bij het 3D Café ook terecht voor familiefeesten, zakenlunches of huwelijksfeesten. Wij hebben een uitgebreide menukaart.

Allergie of voedselintolerantie? Op onze menukaart hebben wij speciaal allergenen iconen opgenomen zodat u precies per gerecht kunt zien welke allergenen erin zitten >>

Zomerlunches en diners

Deze zomer serveren we verrukkelijke gezinslunches en diners. Hierbij worden houten planken en grote schalen met veel gezonds én lekkers op tafel gezet waar het hele gezin van zal smullen. Denk aan ambachtelijk Lingebrood, tapenades, seizoensalades, fruit, versgebakken zalm, kip, frieten én huisgemaakte appelmoes. Hierdoor kun je nu nog langer van je dag op ons forteiland nagenieten. Reserveren is niet nodig… je kunt gewoon aanschuiven.

 

Shared Family Lunch

Geniet na de GeoExperience van een gezamenlijke familielunch waarbij iedereen kan eten en drinken wat hij of zij lekker vindt. Op grote houten planken worden diverse lekkernijen geserveerd.

– Linge- en maisbrood met tapenade

– Zoet beleg, kazen, vleeswaren en gerookte zalm

– Seizoensalade en fruit

– Heerlijk eerlijk appelsap uit de Betuwe

Prijs per volwassene € 15,- / Prijs per kind: € 7,50 /  Uit te breiden met een heerlijke verse seizoenssoep € 4,-  of de lekkerste kroket van Nederland € 2,-.

 

Shared Family Diner

Een (geo)experience rijker ga je samen aan tafel voor een gedeeld familiediner. De gerechten worden op houten planken en in grote schalen geserveerd. Iedereen kan eten waar hij of zij zin in heeft.

– Broodmand met tapenade, pesto en kruidenboter

– Vers gebakken zalm en goudbruin gebakken kip

– Seizoensalade en frieten

– Heerlijke huisgemaakte appelmoes speciaal voor de kids

Prijs per volwassene € 17,50 / Prijs per kind: €9,- / Uit te breiden met een heerlijk dessert voor € 4,50.

Liever vegetarisch? Ook daar doet de kok haar best op!

Arrangementen

In het 3D Café beginnen vaak de arrangementen voor een dagje uit met een (grote) groep. Er zijn mogelijkheden voor jong en oud. Of het nu kinderfeestjes, familiebijeenkomsten (lunch / brunch), verjaardagsfeestjes of jubileum op GeoFort valt voor iedereen wat te beleven!

Bekijk hier de mogelijkheden >>

Allergie of voedselintolerantie

Wij zijn bewust van wat een allergie of voedselintolerantie voor u kan betekenen. Daarom hebben wij de allergenen iconen opgenomen op de menukaart en durven wij u ervan te verzekeren dat u hierop kunt vertrouwen. Ook wanneer u een specifiek dieet volgt, kunt u dankzij de vermelding van de iconen, hiermee rekening houden wanneer u op GeoFort een hapje eet.
Zo kunt u in alle gevallen heerlijk genieten van alles wat onze kaart te bieden heeft.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Onze medewerkers kunnen dit altijd met de keuken overleggen.