Vrijwilligers

Lijkt het je leuk in onze winkel te staan?
Vertel je graag over vroeger?
Leraar geweest of altijd al willen worden?
Heb je groene vingers?
Heb je een passie voor acteren?

GeoFort is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers als gids, onderwijsbegeleider, entreemedewerker, groenbeheerder of als theatermedewerker.

GeoFort is een educatief themapark op het gebied van cartografie en navigatie op een prachtig fort. De missie van GeoFort is om een breed publiek op een boeiende wijze te laten ervaren hoe interessant de geo-wereld is. Om dit te realiseren kan GeoFort niet zonder vrijwilligers. Het fort ligt op een kwartier fietsen van (station) Leerdam.

Gids
Als gids leidt je bezoekers rond. Je vertelt over de geschiedenis van het fort en over wat er momenteel te beleven valt.
Aantrekkelijk voor wie met enthousiasme een verhaal weet te vertellen! >>lees meer

Onderwijsbegeleider
Als onderwijsbegeleider begeleid je leerlingen tijdens schoolreizen en verzorg je educatieve workshops voor families met kinderen.
Aantrekkelijk voor wie onderwijservaring heeft of deze wil opdoen! >>lees meer

Entreemedewerker
Als entreemedewerker heb je een vriendelijke uitstraling, sta je bezoekers te woord en verkoop je toegangsbewijzen en winkel- artikelen.
Aantrekkelijk voor wie winkelervaring heeft of deze wil opdoen! >>lees meer

Groenbeheerder
Als groenbeheerder vind je het leuk om een paar keer per jaar met een groep mensen wilgen te knotten, hout te hakken of de bloementuin te onderhouden.
Aantrekkelijk voor wie van tuinieren en buitenwerk houdt! >>lees meer

Theatermedewerker
Acteer je graag en vind je het leuk om kinderen te entertainen én ze iets bij te brengen? Voor verschillende activiteiten op ons fort (vaak tijdens schoolvakanties) zoeken we mensen die het leuk vinden om in de huid te kruipen van bijvoorbeeld een professor (proefjes lab), generaal, cartograaf, landmeter of een ander historische figuur zoals een waschvrouwe. Ervaring is niet nodig. Wel een goede dosis enthousiaste!

Wat biedt GeoFort?
>>  Een leuke, enthousiaste werksfeer
>>  Je wordt goed begeleid
>>  Werktijden en -dagen worden altijd in overleg bepaald.
>>  Er is een reiskostenregeling en er zijn mogelijkheden om cursussen te volgen. Naast werkplezier en werkervaring krijg je bovendien gratis toegang tot GeoFort, een jaarlijkse dinerbon én een jaarlijks uitje!

Lees hier meer over de ervaringen van onze vrijwilligers>>


Meer weten of aanmelden?

Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator via  0345 – 630 480 of vrijwilligers@geofort.nl