3D Café

Centraal gelegen tussen de Kazernestraat en de Speurtuin vindt u het 3D Café met haar verschillende terrassen. De inrichting van het café doet denken aan de oude loods van het Fort, waar diverse Geoaccenten in zijn verwerkt. Hier kunt u een relaxmoment inlassen en genieten van een lunch, brunch, koffie, thee of borrel. Uiteraard kunt u bij het 3D Café ook terecht voor familiefeesten, diners, zakenlunches of huwelijksfeesten. Wij hebben een uitgebreide menukaart.

Allergie of voedselintolerantie?
Op onze menukaart hebben wij speciaal allergenen iconen opgenomen zodat u precies per gerecht kunt zien welke allergenen erin zitten >>

Arrangementen

In het 3D Café beginnen vaak de arrangementen voor een dagje uit met een (grote) groep. Er zijn mogelijkheden voor jong en oud. Of het nu kinderfeestjes, familiebijeenkomsten (lunch / brunch), verjaardagsfeestjes of jubileum op GeoFort valt voor iedereen wat te beleven!

Bekijk hier de mogelijkheden >>

 

Allergie of voedselintolerantie

Wij zijn bewust van wat een allergie of voedselintolerantie voor u kan betekenen. Daarom hebben wij de allergenen iconen opgenomen op de menukaart en durven wij u ervan te verzekeren dat u hierop kunt vertrouwen. Ook wanneer u een specifiek dieet volgt, kunt u dankzij de vermelding van de iconen, hiermee rekening houden wanneer u op GeoFort een hapje eet.
Zo kunt u in alle gevallen heerlijk genieten van alles wat onze kaart te bieden heeft.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Onze medewerkers kunnen dit altijd met de keuken overleggen.