Arrangementen

Op zoek naar een leuke dag uit met een (grote) groep? GeoFort heeft een aantal arrangementen voor jong en oud. Of het nu kinderfeestjes, familiebijeenkomsten (lunch / brunch) of verjaardagsfeestjes zijn, op GeoFort valt voor iedereen wat te beleven! Ook is GeoFort een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op geofortevents.nl >>

Hieronder een greep uit ons aanbod. Sluit dit niet direct aan bij uw wensen, neem dan contact op zodat wij een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Shared Family Lunch

Een (geo)experience rijker ga je samen aan tafel voor een familielunch waarbij iedereen kan eten en drinken wat hij of zij lekker vindt. Op grote houten planken worden diverse lekkernijen geserveerd. Denk aan Linge- en maisbrood met tapenade.  Zoet beleg, kazen, vleeswaren en gerookte zalm. Seizoensalade en fruit en (h)eerlijke appelsap uit de Betuwe.

Prijs: volwassen € 12,50/ kinderen (4 t/m 12 jaar) € 7,50 p.p (bij minimaal 6 personen)
Uit te breiden met: seizoensoep € 4,- Oma Bob’s kroket € 2,-
Reserveren is niet nodig tenzij de groep groter is dan 10 personen. Dan graag even contact opnemen.

Shared Family Dinner

Geniet na een verkwikkende (geo)experience van een gezamenlijk familiediner waarbij iedereen kan eten en drinken wat hij of zij lekker vindt. De gerechten worden op houten planken en in grote schalen geserveerd. Overheerlijk gebakken kipfilet en rolletje pangafilet gevuld met zalm in witte wijn met knoflooksaus. Uiteraard met frieten, salade en gebakken seizoensgroenten.

Vaste tijd van serveren: 17.00 uur (na sluiting GeoExperience)
Prijs: volwassen € 19,50/ kinderen (4 t/m 12 jaar)  € 12,50 p.p – exclusief drankjes
Reserveren is niet nodig tenzij de groep groter is dan 30 personen. Dan graag even contact opnemen.

Kinderfeestje

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt doen. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligent doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel mee in de Vleermuisspeurtuin!

Prijs: € 14,50 p.p. (min. 6 en max. 12 kinderen)
(2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.)

Programma:
Start met een mooi versierde tafel, een huisgemaakte “Wereldbol taart” van marsepein (max. 12 stukjes) en één kan biologische appelsap. Daarna speuren en ontdekken in de GeoExperience (kinderfeestjes worden niet door GeoFort begeleid).

Duur kinderfeestje totaal: 3 uur.

Indien u kiest voor extra Partyspecials, dan worden deze aan het eind van het feestje geserveerd.

Let op: De kinderfeestjes vinden alleen op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur plaats. In de schoolvakanties kunt u iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, bij ons terecht. Kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort.

Reserveer hier >>

Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie in de Minecraftzaal aan de slag een schat op te sporen door 15 Minecraft speuropdrachten uit te voeren. Al deze opdrachten samen leiden tot de juiste cijfercombinatie waarmee de code van 3 cijfersloten gekraakt kun worden en de geheime inhoud van de “Enderchest” ontrafelt wordt. Ga met de gevonden X en Y coördinaat op onderzoek uit op het terrein van het GeoFort om de verborgen schat te vinden! Verken daarna het digitale GeoFort om verstopte teamspelers te vinden en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jonge als oude kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kan aangaan die jij zoekt!”

Leeftijd 8 – 14 jaar
Prijs: € 20,00 p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)

Programma: 10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan biologische appelsap, een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrij toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. U hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat u actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te zoeken!

Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur
Indien u kiest voor extra Partyspecials, dan worden deze om 12.00 uur geserveerd.

De Minecraft-feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en evt in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur.

Reserveer hier >>

High tea

 

Onze High Tea is voorzien van een variatie aan zoet en hartige lekkernijen. Denk hierbij aan sandwiches, wraps, scones met cream en jam, mini quiches, chocolade en gebak. Daarbij serveren we verschillende soorten thee voor de liefhebber. Reserveren>>

Prijs: volwassenen € 22,00 / kinderen € 12,50
Beschikbaar vanaf: 10 volwassenen

High Tea Deluxe

Tijdens de High Tea Deluxe verzorgen wij de volgende heerlijkheden: pompoenpittenbrood op stok, scones met cream en jam, mini bavaroise, mini soesjes en macarons. Quiche, pasteitje pesto, saté gehaktballetjes, wrap met zalm en roomkaas & Italiaanse parmaham en rauwkost, pasteitje zongedroogde tomaatjes. Luxe toast met filet americain, room brie en peper paté. Inclusief thee en water. Indien jullie  graag een glaasje wijn nuttigen bij de High Tea Deluxe, dan zal de wijn extra aan u worden berekend. Reserveren>>

Prijs: volwassenen € 23,50 / kinderen € 12,50
Beschikbaar vanaf: 10 volwassenen