Arrangementen

Op zoek naar een leuke dag uit met een (grote) groep? GeoFort heeft een aantal arrangementen voor jong en oud. Of het nu kinderfeestjes, familiebijeenkomsten (lunch / brunch) of verjaardagsfeestjes zijn, op GeoFort valt voor iedereen wat te beleven!
Ook is GeoFort een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en bedrijfsuitjes. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op geofortevents.nl >>

Hieronder een greep uit ons aanbod. Sluit dit niet direct aan bij uw wensen, neem dan contact op zodat wij een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Soldatenlunch

Diverse soorten brood met regionale producten, kaas, vlees, vis en zoet beleg. Daarnaast melk, karnemelk, fruitsappen en fruit.

Prijs: € 20,00 p.p. (bij minimaal 6 personen)
Kind: €  10,50 p.k. (4 – 12 jaar)

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie.

Kinderfeestje

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bepaal jij zelf wat je wel en niet wilt doen. Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligent doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel mee in de Vleermuisspeurtuin!

Prijs: € 14,50 p.p. (min. 6 en max. 12 kinderen)
(2 volwassenen vrij van entree per kinderfeestje, vanaf 10 kinderen zijn 3 volwassenen gratis.)

Programma:
Start met een mooi versierde tafel, een huisgemaakte “Wereldbol taart” van marsepein (max. 12 stukjes) en één kan biologische appelsap. Daarna speuren en ontdekken in de GeoExperience (kinderfeestjes worden niet door GeoFort begeleid).

Duur kinderfeestje totaal: 3 uur.

Indien u kiest voor extra Partyspecials, dan worden deze aan het eind van het feestje geserveerd.

Let op: De kinderfeestjes vinden alleen op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur plaats. In de schoolvakanties kunt u iedere dag, met uitzondering van de feestdagen, bij ons terecht. Kinderfeestjes worden niet begeleid door GeoFort.

Reserveer hier >>

Minecraft kinderfeestje

Onder begeleiding van een Minecraft expert gaan jullie in de Minecraftzaal aan de slag een schat op te sporen door 15 Minecraft speuropdrachten uit te voeren. Al deze opdrachten samen leiden tot de juiste cijfercombinatie waarmee de code van 3 cijfersloten gekraakt kun worden en de geheime inhoud van de “Enderchest” ontrafelt wordt. Ga met de gevonden X en Y coördinaat op onderzoek uit op het terrein van het GeoFort om de verborgen schat te vinden! Verken daarna het digitale GeoFort om verstopte teamspelers te vinden en ontdek zelf hoe de virtuele wereld en de echte wereld in elkaar overlopen. Voor zowel gevorderde als minder ervaren Minecrafters en zowel voor jonge als oude kinderen hebben wij de juiste opdrachten in huis zodat je de uitdaging kan aangaan die jij zoekt!”

Leeftijd 8 – 14 jaar
Prijs: € 20,00 p.p. (min. 8 en max. 12 kinderen)

Programma: 10.00 uur start met 2-urige Minecraft game. Om 12.00 uur een mooi versierde tafel, één kan biologische appelsap, een huisgemaakte Minecraft taart van marsepein. Daarna nog vrij toegang tot de GeoExperience (GeoExperience wordt niet door GeoFort begeleid).

Tijdens het feestje is het gewenst dat ouders actief betrokken zijn als begeleiders. U hoeft geen kennis van Minecraft te hebben, maar het is belangrijk dat u actief meehelpt om de kinderen te helpen de schat te zoeken!

Duur Minecraft feestje totaal (gemiddeld): 3 – 4 uur
Indien u kiest voor extra Partyspecials, dan worden deze om 12.00 uur geserveerd.

De Minecraft-feestjes vinden alleen op zaterdag en zondag plaats (en evt in de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid) en starten om 10.00 uur.

Reserveer hier >>

High tea

Thee naar keuze geserveerd met verschillende soorten zoete en hartige hapjes.

€ 22,00 per persoon, kinderen € 12,50 (vanaf 10 personen)

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie.