GeoCraft: bouw het beste Minecraft doolhof en win een Ipad3!

Met GeoCraft schrijft GeoFort een wedstrijd uit waarbij je wordt uitgedaagd om het beste, mooiste, leukste of het meest uitdagende doolhof te bouwen. Ben jij thuis in de 3D-wereld van Minecraft, dan is dit iets voor jou.

Vind de weg in de spannende doolhoven die door de andere deelnemers worden gebouwd en maak zelf een superdoolhof. Het doolhof kan onder de grond of in een flatgebouw. Je kunt de route spannend maken door verrassende effecten te gebruiken met bijvoorbeeld lava, water en glas.

De wedstrijd sluit op 1 juni 2012. Daarna kan je via internet zelf stemmen op het beste doolhof. De drie doolhoven met de meeste stemmen worden ook nog door een echte jury beoordeeld. De winnaar wordt tijdens de besloten opening van GeoFort op 23 juni aanstaande bekend gemaakt.

Spelregels:
Iedereen: jong en oud kan meedoen!
Er wordt gebouwd in Creative mode
Je krijgt een onbeperkt aantal blokken om te bouwen
Je kan alle blokken direct plaatsen en verwijderen, ongeacht het type blok.
De bouwwerken die je maakt zijn beschermd en kunnen niet kapot worden gemaakt door anderen: monsters, TNT en het verspreiden van vuur zijn uitgeschakeld.

Hoe start je met GeoCraft?
Verbind in Minecraft met de server op geocraft.nl en je bent klaar om te spelen! De eerste keer dat je op de server komt krijg je een perceel toegewezen waar je je eigen doolhof op kunt bouwen.
Let op: je moet premium gebruiker zijn van Minecraft om mee te doen aan GeoCraft.

Aanmelden bij GeoFort:
Je moet je ook aanmelden bij GeoFort dat je deelnemer bent aan GeoCraft. Stuur een e-mail met je gegevens (naam, adres, leeftijd, e-mailadres en Mincraft username) naar communicatie@geofort.nl.

Download hier de Minecraft startersinstructie.