Opening Vleermuisspeurtuin op GeoFort groot succes

Een fort zonder vleermuizen is ondenkbaar. Staatsbosbeheer, blooteigenaar van het fort, heeft dan ook samen met GeoFort een heuse Vleermuisspeurtuin ontwikkeld. Op 24 juni om 10.45 uur en op 27 juni om 13.45 uur wordt de speurtuin geopend. Dit is een unieke plek, waar op een spannende manier kennis gemaakt kan worden met de kunst van het navigeren en het leven van de vleermuis. De Vleermuisspeurtuin is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Tijdens de feestelijke opening kunnen zij zelf volop komen speuren, klimmen, klauteren en navigeren in de Vleermuisspeurtuin.

Tijdens de beide openingsmomenten zijn er doorlopende activiteiten:

  • Een speurtocht, met een verrassing als afsluiting
  • Een Troubadour die veel vleermuis geheimen kent
  • Een vleermuizentheater met ‘professor vogel’
  • Geschminkt worden als vleermuis
  • Zelf broodjes bakken bij het kampvuur

Klik hier voor een impressie van de opening of bekijk het filmpje gemaakt door de Rabobank Vijfheerenlanden.