GeoFort wint NORT Gelderland Ondernemers award 2012

Bart Bennis en Willemijn Simon van Leeuwen, de oprichters van GeoFort hebben de NORT Gelderland Ondernemers Award 2012!

Tijdens het eindcongres van NORT Gelderland op 5 oktober jl. werd de ondernemers award uitgereikt.

De onderbouwing van het jury rapport: Het ontstaan van GeoFort op initiatief van Bart Bennis en Willemijn Simon van Leeuwen spreekt de jury in de eerste plaats aan vanwege het innovatieve hergebruik van historisch erfgoed. Door de ruimtelijke lijnen van het fort toe te passen in de beleving van geometrische attractie gaan locatie en thema elkaar versterken. Het concept is daarbij eigentijds vanwege moderne technieken en vele duurzame oplossingen. Tot slot verdient GeoFort volgens de jury alle lof en steun door haar bijdrage aan de toeristische infrastructuur en de uitstraling van de regio.