GeoTour voorzien van interactieve kaart

Oplettende bezoekers van GeoFort hebben hem sinds oktober al kunnen downloaden en uitproberen: GeoTour! Vandaag is een belangrijke update voor GeoTour uitgebracht. De app is nu voorzien van een interactieve kaart, waarop je op basis van GPS kunt zien waar je nu bent, welke route je over het fort hebt gelopen en langs welke bezienswaardigheden je al bent gekomen. Heb je een belangrijk punt gemist of wil je weten waar ook alweer de Waschvrouwen aan het werk waren? Dan kun je nu via de kaart het verhaal opnieuw opzoeken en bekijken!

Wat is GeoTour?
GeoTour is een digitale gids die precies weet waar je op het fort bent. De app neemt je aan de hand van je locatie mee op een spannende reis terug in de tijd. Ontdek interessante gebeurtenissen terwijl je rondloopt, ontmoet vroegere soldaten op je telefoon en neem letterlijk een kijkje in de keuken van dit boeiende fort!

Scan de code en download GeoTour.

qrcode-itunes-GeoTour

GeoTour is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland