Orbit GT maakt unieke hoge resolutie luchtfoto met Microdrone

Orbit GeoSpatial Technologies – de nieuwste sponsor van GeoFort- heeft vorig jaar met de Microdrone een nieuwe luchtfoto van het fort gemaakt, met een zeer hoge resolutie van 1 tot 2 cm! Al een aantal jaren voert het bedrijf dergelijke turn-key projecten met Microdrones uit als alternatief voor het traditionele landmeten voor specifieke projecten, waarbij kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid voorop staan.

Pieter Jongert, Country Manager Nederland van Orbit GT: “Als innovatief Geo bedrijf vinden wij het belangrijk om het grote publiek te laten zien hoe belangrijk innovatie en nieuwe technologie in onze sector is. Het is indrukwekkend wat GeoFort allemaal heeft ontwikkeld en wat er de komende maanden op het programma staat, dat verdient zeker ondersteuning vanuit de sector zelf. Vandaar dat wij graag mee helpen GeoFort nog duidelijker en in nog hogere resolutie op de kaart te zetten!”