Winnaar Geo Prestige Award

Op maandag 20 november jl. werden de Geo Prestige Award winnaars bekend gemaakt tijdens het GIN Gala. In de categorie geo-organisaties werd gekeken naar zowel overheid, bedrijfsleven als wetenschap. De jury prees de genomineerden, het Gemeentelijk Geo-Beraad, de RUG Geodienst en GeoFort, en riep GeoFort uit tot winnaar. GeoFort slaagt er als geen ander in om de geo-wereld op unieke wijze aan de man te brengen bij zowel jong als oud.

De Geo Prestige Award werd dit jaar voor het eerst georganiseerd. Deze – vanaf nu! – jaarlijkse zoektocht naar de beste Nederlandse geo-pro’s is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, innovatie te stimuleren en de volgende generatie aan het geodomein te binden.

JURY RAPPORT: museum GeoFort slaagt er als geen ander in om de geo-wereld op unieke wijze aan de man te brengen bij jong en oud. GeoFort is een echte pionier en slaagt er al jaren in om geo populairder te maken. De bezoeker maakt op zeer interactieve wijze kennis met de geo-sector en leerzame onderwerpen worden op zo’n manier gebracht dat die voor alle leeftijden boeiend en interessant zijn. Vrijwel iedereen die het museum bezoekt, gaat met een lach naar huis. Er is gewoonweg geen lelijk woord over GeoFort te zeggen. Wij zeggen: petje af.