Nieuw bedrijfsuitje concept: Battle of Elements

De strijd barst los bij GeoFort! Met de lancering van het nieuwe bedrijfsuitje concept Battle of Elements wordt de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen verwacht van de deelnemers.

De Battle of Elements is een actief elementenspel, waarbij in teams van 4 à 5 personen verschillende spelonderdelen tot een goed einde volbracht moeten worden. In totaal zijn er 10 elementen waar 6 onderdelen uitgekozen kunnen worden. Ga bijvoorbeeld aan de slag met wereldballen en bommen, zoek geblinddoekt je weg door het doolhof of schiet met een blaaspijp op de wereldkaart. Bekijk hier alle elementen >>

Het concept past goed bij het thema van GeoFort waar alles draait om cartografie, navigatie en de plek op aarde. Daarnaast wordt ook het glooiende fortterrein optimaal benut.
Slecht weer? Geen nood, ook binnen hebben we veel activiteiten. Kortom wie wint de strijd der elementen?