GeoFort kiest voor Dutchnetworks

GeoFort heeft Dutchnetworks gekozen voor het vervangen en beheer van de IT-infrastructuur. Door de groei van het aantal bezoekers en daarmee de organisatie is het van belang dat we altijd kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van de verschillende IT systemen, aldus Mattijs van Gorsel operations manager van GeoFort. Met Dutchnetworks verwachten we een volgende stap te zetten. Wij leveren een compleet dienstenpakket waardoor de communicatielijnen kort zijn en GeoFort niet meer afhankelijk is van diverse leveranciers. Wij nemen deze zorg en het totale beheer uit handen, aldus Arjan Van den Kieboom van Dutchnetworks.  Wij zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

GeoFort is een educatief attractiepark/ science center gericht op cartografie en navigatie gelegen op een spannend forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Door bezoekers te laten zien hoe boeiend de geo-wereld is, wil GeoFort jongeren stimuleren om voor een geostudie te kiezen. Op GeoFort maakt een breed publiek (kids tussen 4 en 104 jaar) kennis met oude en nieuwe geotechnieken in onder andere de GeoExperience, het ‘intelligent’ doolhof en de Vleermuisspeurtuin. Samen met onderwijsdeskundigen ontwikkelt GeoFort onderwijsprogramma’s voor basisscholen en voortgezet onderwijs. Ook is er op GeoFort het 3D Café, zijn er verschillende vergaderzalen en is het een prachtige evenementenlocatie. GeoFort is centraal in Nederland gehuisvest en ligt op een uniek forteiland van Staatsbosbeheer.

Dutchnetworks is opgericht met als doel organisaties te voorzien van een compleet dienstenpakket. Geen verschillende IT oplossingen bij verschillende bedrijven, maar compleet geleverde diensten die vanuit Dutchnetworks worden geïnstalleerd, onderhouden en bewaakt. Zo houden we de communicatie lijnen kort en heeft u één aanspreekpunt voor uw gehele (inter)netwerk oplossing. Van traditionele IT services tot hedendaagse Cloud- & VoIP diensten, Dutchnetworks is de motor voor uw organisatie op gebied van IT.