Nieuwe wandkaart mténv

mténv heeft GeoFort voorzien van een hele mooie houten wandkaart. De kaart nodigt uit om iets nieuws te ontdekken en dat is precies waar dit detacheringsbureau voor staat: nieuwe uitdagingen voor (geo) ICT-ers in dit digitale tijdperk. Het science centrum GeoFort is heel blij met mténv als nieuwe sponsor en kan mede dankzij deze bijdrage lesmodules doorontwikkelen.  

In 2017 heeft GeoFort 100.000 bezoekers mogen ontvangen, waarvan 10.000 leerlingen. Het fort groeit bijzonder snel, waardoor de hulp van sponsors zeer wenselijk is om deze groei bij te kunnen benen. De missie van GeoFort is om meer kinderen enthousiast te maken voor een (geo) technische studie. Deze missie wordt onder andere gerealiseerd via de GoGeo campagne, waarbij leerlingen in contact komen met opleidingen en banen in de geo-sector (www.gogeo.nl).

mténv is een specialist in het bemiddelen van technische en financiële professionals op MBO, HBO en WO niveau. Of het nu gaat om tijdelijke projecten of een structurele invulling, er is altijd een juiste match te vinden.