Decembercadeau’s

Ben je op zoek naar een origineel decembercadeau voor je familie of vrienden? Of wil je je personeel eens verrassen met iets anders dan een fles wijn of een levensmiddelenpakket? Zowel voor particulieren als voor ondernemers hebben we diverse mogelijkheden. Van vrijkaartjes voor het hele gezin tot volledige kerstpakketten, wij denken graag met je mee.

Nieuwe Museumshop
Vanaf december wordt bovendien onze gloednieuwe museumshop geopend. Deze museumshop is tijdens openingstijden van het museum vrij toegankelijk. Het assortiment varieert van Minecraft-items tot boeken over de aarde en van wetenschappelijke proefjes tot wereldbollen. Voor volwassenen hebben we onder andere scratchmaps van de wereld, kompassen en diverse boeken.

Verantwoord cadeau
Een cadeau van GeoFort is niet alleen bijzonder en origineel, maar ook nog verantwoord. Met de aankoop van je product steun je namelijk GeoFort als platform voor effectieve communicatie tussen het brede publiek, het onderwijs en de verschillende betrokkenen op geo-gebied. De missie van GeoFort is om kinderen enthousiast te maken voor geo en door een product in onze museumshop te kopen, draag je bij aan deze missie.

Interesse?
Heb je specifieke vragen of wil je graag dat wij een mooi pakket samenstellen? Neem dan contact met ons op via info@geofort.nl.