Prof. Trof geeft mij energie

Mag ik jullie voorstellen. Jorian Looijen. Begin twintig, student grafisch ontwerp, generaal, ondernemer, rondleider en professor.

Jorian begon in de horeca in ons 3D cafe. Later begeleidde hij Minecraft workshops, waarbij kinderen in Minecraft digitaal speuren. Daarnaast is hij actief in het GeoLab in de rol van de wijze Professor Trof. In dit Lab voert hij met kinderen Geo-gerelateerde proefjes uit.

Verder is hij rondleider en begeleider van het GPS tekenen. Dat doet hij in de rol van Generaal Cornelis Rudolphus Theodorus Krayenhoff. De trotse, over-zelfverzekerde bedenker van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.“Het leuke aan dit flexibele werk is het omgaan met kinderen, die zijn oneindig creatief. Daarnaast brengt het afwisseling en geeft het mij energie”, aldus Jorian.

Bij GeoFort werken mensen in loondienst. Maar even belangrijk zijn onze vrijwilligers, zzp-ers en “pay-rollers”. Jorian is een van de zestig mafkezen, fikkiestokers, kunstenaars, scholieren, creatievelingen, klussers, pabo of geschiedenis studenten, activiteitenbegeleiders, snoeiers, theatermakers, horecatijgers, 65+ers…

Wij hebben nog veel meer enthousiastelingen nodig. Zie je wat in deze energieke “forteiland-community”? Laat maar weten!