Opening nieuw entreegebouw

GeoFort haar nieuwe entreegebouw bestond al in Minecraft. Nu ook in het echt!

In het virtuele GeoCraft bestond het nieuwe entreegebouw al. In de fysieke wereld staat het nieuwe entreegebouw van GeoFort inmiddels ook! De bezoekersaantallen van het fort groeien hard. Om die vraag te kunnen opvangen, was een nieuw entreegebouw hard nodig.

Dinsdag 5 maart vieren wij deze feestelijke mijlpaal met onze partners, sponsors, stakeholders en andere belanghebbenden. Sprekers tijdens het programma zijn o.a. Willemijn Simon van Leeuwen (directeur GeoFort), Helga van Leur (weervrouw en meteoroloog) en Kevin de Schepper (minister van sociale zaken GeoCraft).

De bouw van het nieuwe entreegebouw is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Gelderland, de BankGiro Loterij en Triodos Bank.