Nieuwe GoGeo zalen

Een toffe baan met baangarantie? Go Geo! 

Hebben jullie ze al gezien? Sinds kort hebben we bij GeoFort drie splinternieuwe GoGeo zalen! Drie ruimtes waar jij in één opslag alle toffe opleidingen en banen in de Geo sector ervaart. Van navigatie, geodesign, logistiek tot zorg. De Geosector is erg breed en er is voor ieder wel wat passends. Zowel op mbo-, hbo- als wo-niveau zijn er meerdere leuke opleidingen. Het mooiste is: baangarantie is zowat gegarandeerd.

Geo-informatie speelt in veel sectoren een belangrijke rol. Niet alleen bij bouw/infra en ICT, maar bijvoorbeeld ook in de energiesector, de groene sector en planologie. Ook in de sectoren economie, logistiek en gezondheidszorg speelt geo-informatie een rol. Met een geo-opleiding kun je op veel plekken in Nederland terecht. En daarbuiten.

 

Je hoeft geen techneut te zijn om met geo-informatie te werken. Als je goed kunt analyseren, ‘iets’ met kaarten hebt en maatschappelijk betrokken bent, zit er tussen de geo-opleidingen zeker en vast iets voor je tussen. Bekijk het filmpje hieronder om te zien voor welke sectoren een geo-opleiding allemaal interessant is.

 

Lees meer over wat Geo is en welke opleidingen en banen er zijn in de sector op GoGeo.nl