Nationale Museumweek

Deze week is het de Nationale Museumweek! Het thema is dit jaar “Ontdek samen ons echte goud”. In het weekend (13 & 14 april) van de Nationale Museumweek is GeoFort geopend en verstoppen wij ergens op het historische forteiland ons goud… een gouden Minecraft pikhouweel.

Vind jij ‘m als eerste? Dan win je een Minecraft knuffel én 6 gratis vrijkaartjes voor de GeoExperience – voor jou en je vrienden!

Minecraft: ons echte goud
Bij GeoFort draait dit jaar alles om.. Minecraft! Wij vinden Minecraft niet alleen heel leuk, maar ook een geweldige game voor de ontwikkeling van het ruimtelijk denken bij kinderen. Met Minecraft word je uitgedaagd om je navigatie en 3D-skills te verbeteren.

Dit jaar zijn er daarom extra veel Minecraft activiteiten bij GeoFort! Minecraft is dit jaar #onsechtegoud.

Wat is jouw pronkstuk?
Wat vind jij nu echt het allerleukst op ons forteiland? Is dat een bepaald gebouw, een object of juist een expositie? De lift ‘Expedition Earth’, de Minecraft speurtocht of Fake Maps. Het kan van alles zijn. Jij mag het zeggen.

Ontdek ons spannende forteiland en laat het ons weten.

De Gouden schilderijlijst
Je kan nu ook een leuke prijs winnen als je een foto maakt tijdens de Nationale Museumweek van jezelf met jouw favoriete pronkstuk én de Gouden schilderijlijst. Kijk op https://www.museumkids.nl/museumweek voor de prijs, regels en voorwaarden.