Nieuw! Betaal per minuut

Je kunt ons nu ook bezoeken en betalen per minuut. Dit doe je alleen voor de tijd dat je écht binnen bent. Dit kan met de nieuwe app Tapperuse. En je betaalt nooit meer dan de normale entreeprijs.

Je tapt in met de app als je aankomt en tapt uit als je weer vertrekt. Ideaal als je weinig tijd hebt of voor de eerste keer gewoon even wil ‘proeven’ van ons spannende forteiland.

Met Tapperuse maken we GeoFort laagdrempeliger voor jonge gezinnen en de moderne consument die niet de hele dag de tijd hebben. Ook in andere sectoren willen mensen steeds vaker alleen betalen voor dat wat ze afnemen (pay per use). Een belangrijke trend in consumentenmarketing en daar gaat GeoFort graag in mee. Als science center vinden wij het belangrijk om mee te gaan met de (technische) innovaties van deze tijd.

Hoe Tapperuse werkt
Tapperuse werkt op gps, wat de app heel gebruiksvriendelijk maakt. Bezoekers tappen in als ze een locatie inlopen en tappen uit bij vertrek. Betaling gebeurt achteraf via AfterPay en de entreekosten zijn nooit hoger dan de maximale dagprijs. De transactiekosten bedragen € 0,75 per bezoek en blijven gelijk als er meerdere personen meegaan op één account (maximaal 6). Een nieuwe gebruiker registreert zich eenvoudig in de app en kan de app direct gebruiken.

De app is hier gratis te downloaden.