Minecraften met HARM

Afgelopen week mochten negen gelukkige kinderen HARM ontmoeten. En hoewel de naam HARM ouders en jongvolwassene misschien niks zal zeggen, is de vlogger ontzettend bekend en geliefd bij kinderen en jongeren. De jonge influencer heeft inmiddels meer dan 600.000 volgers op YouTube. HARM vlogt o.a. over zijn leven, doet (extreme) challenges en streamt tijdens het gamen. Hij speelt spellen als ARK, Fortnite en Minecraft.

Maar liefst negen kinderen (en een aantal broertjes/zusjes) waren de gelukkige en mochten met HARM kennismaken. Vol spanning kwamen zijn aan op het forteiland. Eén van de jongens vertelde zelfs dat hij de hele ochtend al een beetje buikpijn had van de spanning. Op het moment dat HARM aankwam, was de blijdschap groot. Allemaal gingen ze op de foto met de influencer, werden er high fives uitgedeeld en kregen de kinderen een handtekening. Sommige zelfs op hun sokken!

Ook konden ze meteen weer iets van hun bucketlist afstrepen. Met HARM verstoppertje spelen in Minecraft en samen spannende proefjes doen in het GeoLab!

Het bezoek van de influencer was te danken aan Gelderse Streken en RBT Rivierenland.