Nominatie Museumeducatie Prijs 2019

Blij nieuws. GeoFort is genomineerd voor de Museumeducatie Prijs 2019! De organisatie heeft, uit 42 inzendingen, unaniem gekozen voor 6 projecten – waaronder ons project: GeoCraft in de klas.

Bij de beoordeling werd door de jury o.a. gekeken of het project aansluit bij het curriculum van het primair onderwijs en of er sprake is van een vernieuwende aanpak. Binnenkort mogen we ons project pitchen en hopen we door te gaan naar de volgende ronde – om uiteindelijk natuurlijk de prijs in de wacht te slepen!

De Museumeducatie Prijs is dé onderscheiding voor bijzondere samenwerkingsprojecten tussen basisscholen en musea. https://www.museumeducatieprijs.nl/nieuws/de-genomineerden-van-de-museumeducatie-prijs-zijn-bekend/

 

Update: helaas zijn we niet door naar de volgende ronde. Hoewel we niet geëindigd zijn als één van de twee finalisten, is de jury wel heel positief over het project GeoCraft. De kwaliteit en toepasbaarheid wordt hoog beoordeeld. We feliciteren het Nationaal Archief en Museum Catharijneconvent met hun finaleplek!