GeoFort zoekt vrijwilligers!

Houd je van de historie achter een plek? Vertel je graag verhalen over vroeger? Ben je leraar geweest en/of vind je het waardevol om kinderen iets te leren? Bij GeoFort zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Als gids, bij de entree of als onderwijsbegeleider. Er is op het forteiland altijd wel iets wat bij je past.

Heb jij een aantal uur per week over die je graag op een leuke manier wil doorbrengen? Kom dan bij GeoFort aan de slag. Naast werkervaring en leuke collega’s, krijg je, met je gezin, gratis toegang tot GeoFort, een jaarlijkse lunchbon voor het 3D café op het forteiland én een jaarlijks vrijwilligersuitje!

 

GeoFort is een interactief science center waar alles om de aarde draait. We willen mensen op een boeiende wijze laten ervaren hoe geo ons helpt bij de uitdagingen van vandaag en morgen. Bij GeoFort ontdek je van alles over thema’s als klimaat, geo-design en big data.

Om een forteiland zoals GeoFort draaiende te houden, kunnen we eigenlijk niet zonder vrijwilligers.

 

Iets voor jou? Meld je dan aan als vrijwilliger bij GeoFort. Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Ireen Snels via vrijwilligers@geofort.nl.