Minecraftworkshops op locatie

GeoFort verzorgt steeds meer Minecraftworkshops op locatie. Zo stonden we vorige maand in de bibliotheek van Deventer en verzorgden we twee weken terug een workshop bij het festival Generation Discover in Ahoy Rotterdam. Tijdens de workshops kunnen kinderen in de virtuele wereld van ‘GeoCraft’ bouwen, ontwerpen en speuren. Het populaire spel is een ideale manier om kinderen enthousiast te maken voor thema’s als cultureel erfgoed, wetenschap en duurzaamheid.

Bekijk hieronder de diverse Minecraftworkshops op locatie die de komende tijd gepland staan.

Ook geïnteresseerd in een workshop op locatie? Neem contact met ons op via sales@geofort.nl of via 0345 – 630 480.

Nationaal Militair Museum
Zaterdag 19 en zondag 20 oktober staan we in het Nationaal Militair Museum. Door middel van Minecraft wordt er aandacht besteed aan de Koude Oorlog.

Science Center Delft
Ook bij science center Delft bieden we een GeoCraft workshop aan. Zondag 27 oktober kun je hier in de virtuele wereld speuren, ontwerpen en bouwen!

Slot Loevestein
Vanaf oktober tot en met 16 november kun je meedoen aan een Minecraftwedstrijd. Geef jezelf op en bouw Slot Loevestein het mooiste na! De winnaar ontvangt een overnachting in de Suite & Breakfast bij Slot Loevestein, een ritje met de watertaxi om bij de pannenkoekenboot in Woudrichem te smullen van pannekoeken! Zaterdag 23 november vindt de prijsuitreiking plaats bij Slot Loevestein. Op deze dag kun je ook een spannende Minecraftspeurtocht volgen.

Ook bij GeoFort natuurlijk!
Naast workshops op locatie, kun je natuurlijk ook elk weekend en elke dag in de schoolvakantie komen Minecraften op het forteiland zelf! Elke dag dat we open zijn, kun je de Minecraftspeurtocht volgen.

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.