Gelredag bij GeoFort

Aanstaande zaterdag is de Gelredag bij GeoFort en krijgen we bezoek van de Ridders van Gelre! Speciaal voor deze dag is de toegang voor bezoekers tussen 10:00 en 12:00 gratis. Ook kun je om 10:30 aansluiten bij een historische wandeling over het forteiland. Komen jullie ook langs?

De Ridders van Gelre duiken dit najaar in de fascinerende geschiedenis van de grote Gelderse regio’s. Zo brengen zij ook een bezoek aan het GeoFort. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie heeft het fort een interessante geschiedenis. Fortvrouw Willemijn Simon van Leeuwen en Minecraft minister Kevin de Schepper vertellen over de geschiedenis van het forteiland, over het huidige GeoFort en over de toekomstplannen!

Vanaf 08:00 zenden de Ridders van Gelre live uit – vanuit GeoFort – bij Radio Gelderland.

 

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.