Morgenochtend gratis toegang!

Hoera! Alle bezoekers krijgen zaterdag 2 november tussen 10:00 en 12:00 gratis toegang tot het GeoFort en de GeoExperience. Deze ochtend is er namelijk een radio uitzending van Radio Gelderland, live vanuit GeoFort. Luister ter plekke mee met de uitzending van de Ridders van Gelre en ontdek meer over het verleden van het forteiland, het huidige GeoFort en de toekomst!

Voor de geĆÆnteresseerden is er morgenochtend ook een gratis historische wandeling over het forteiland. Gidsen Theo en Noor nemen je morgen mee terug in de tijd. Er kunnen maximaal 25 mensen per rondleiding mee, dus zorg dat je op tijd bent!

Tussen 10:00 en 12:00 krijg je zaterdag 2 november gratis toegang tot het GeoFort. Om 10:15 is er een kort welkom in het auditorium waarna de historische wandeling om10:30 start.

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.