Is jouw Slot Loevestein al af?

Hoe staat jouw virtuele Slot Loevestein erbij in de Minecraftwedstrijd.. Zit het dak er al op? Is de brug al klaar? 

Over 10 dagen sluit de Minecraftwedstrijd officieel. Oftewel: nog maar 10 dagen de tijd om jouw eigen versie van het virtuele Slot Loevestein na te bouwen! Bouw jij het slot het mooist en meest realistisch na? Dan win je een overnachting voor 4 personen in de luxe Suite & Breakfast van Slot Loevestein én pannenkoeken eten op de pannenkoekenboot waar je naartoe wordt gebracht met de watertaxi. Dat wil je!

Inmiddels zijn er meer dan 100 plots volgebouwd. Wil je jezelf nog aanmelden en lukt het jou om – in plaats van 10 jaar – in 10 dagen Slot Loevestein na te bouwen in Minecraft? Kijk dan snel op https://geocraft.nl/wedstrijd/

» Je kunt tot en met zaterdag 16 november aan jouw plot bouwen.

 » Houd zaterdag 23 november alvast vrij in je agenda voor de prijsuitreiking bij Slot Loevestein tijdens een Minecraftevent.

 

De Minecraftwedstrijd is onderdeel van het project ‘GeoCraft in de Klas’ en wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.