Genomineerden bekend

Al wekenlang bouwen meer dan 135 jongeren vanuit het hele land aan hun eigen virtuele Slot Loevestein. Inmiddels zijn de 10 genomineerden van de Minecraftwedstrijd bekend.

Ben jij één van de genomineerden van de Minecraftwedstrijd? Stuur ons een berichtje en meld je aan voor de prijsuitreiking. 

Prijsuitreiking
Zaterdag 23 november vindt de prijsuitreiking plaats. De jury zal deze dag alle versies kritisch bekijken en een winnaar kiezen. De winnaar ontvangt een overnachting voor 4 personen in de luxe Suite & Breakfast met uitzicht op Slot Loevestein én eten op de pannenkoekenboot (waar hij of zij wordt gebracht middels een ritje met de watertaxi).

Iedereen is welkom om de prijsuitreiking bij te wonen. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via GeoCraft.nl/wedstrijd.

Om de dag nóg leuker te maken verzorgt GeoFort deze dag een Minecraftworkshop. Zoek je weg in de virtuele wereld van Minecraft en ontdek het slot. Bij de workshop lopen de digitale wereld en de echte wereld in elkaar over. Kom tussen 11:00 en 15:15 langs en schuif gezellig aan.

GeoCraft in de Klas
De wedstrijd is onderdeel van het project: GeoCraft in de Klas. Met dit project wil GeoFort jongeren enthousiasmeren, binnen en buiten de klas, voor thema’s als cultureel erfgoed, veiligheid en duurzaamheid. Minecraft wordt ingezet als middel om jongeren actief te betrekken bij deze thema’s.

Het project wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.