Harry Potter wereld in Minecraft

Dat er hele toffe dingen gebouwd kunnen worden in de game Minecraft, wisten wij bij GeoFort natuurlijk al. In virtueel Nederland wordt door onze GeoCraft community al jarenlang goed aan de weg getimmerd. Op de GeoCraft server vind je ons forteiland terug, de Utrechtse Dom toren en het Rijksmuseum in Amsterdam. In de GeoCraft wereld staat zelfs elk huis in Nederland. Het is en wordt allemaal gebouwd met Minecraftblokken. Ookhet modding team van Floo Network heeft een wereld in Minecraft nagebouwd, namelijk de uitgebreide wereld van Harry Potter.

In de nagebouwde Minecraft-wereld van Harry Potter kun je o.a. door Zweinstein lopen, Zwerkbal spelen en zelfs quests doen. Bekijk hieronder de trailer en ontdek de oneindig veel mogelijkheden die het spel met zich meebrengt.

Wereld van GeoCraft
Benieuwd naar onze Minecraftcommunity en ook meebouwen aan heel Nederland in Minecraft? Check dan www.geocraft.nl