Snuffelstage De Noordhoek

Snuffelstage Praktijkschool De Noordhoek

De afgelopen maanden hebben wij elke vrijdagochtend een snuffelstage voor leerlingen van De Noordhoek uit Gorinchem. Meisjes en jongens in de leeftijd van 12-15 jaar komen ervaren hoe het is om bij een bedrijf en de facilitaire dienst te werken. Elke groep loopt 3 vrijdagen bij het Fort mee, voordat ze bij een andere organisatie gaan kijken.

We hebben wekelijks uiteenlopende klussen voor de groepen. Onder begeleiding van Roos van de Noordhoek en Erik van der Laan van B&O, hebben de tieners de afgelopen tijd onder andere een afdak achter het auditorium gebouwd, de zandbak bijgevuld, het terrein schoongemaakt, paden gevuld met grind, bladeren geruimd, meubilair klaargezet voor bruiloften en partijen, het winterterras gedecoreerd en kerstdecoratie gemaakt.

Ondanks het zeer warme weer of de regen en wind, doen de leerlingen altijd hun best en zijn we blij te horen dat ze het werk op het Fort met veel plezier doen. B&O is blij met de hulp die zij elke week krijgen om het Fort schoon en netjes te maken voor onze bezoekers!

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.