Tijdens stakingsdag geopend

Donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari staakt een groot deel van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. GeoFort is daarom tijdens de stakingsdag op vrijdag 31 januari een extra dag geopend. 

In het science center maken kinderen spelenderwijs kennis met de wereld van geografie. Ze ontdekken in de desoriëntatietunnel en het doolhof hoe dieren hun weg vinden. Leren met Expedition Earth uit welke aardlagen onze planeet bestaat. En kunnen vulkanen laten uitbarsten in de interactieve zandbak. Zo hebben de kinderen tijdens de stakingsdag alsnog een leerzame, maar vooral ook leuke dag! 

Meer weten over waarom het onderwijs staakt? Lees het op de website van het FNV.

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.