Dineren in een sterrenrestaurant

Dineren bij een Michelin sterrenrestaurant. De droom van menig horecavakman en culinair liefhebber. Bij GeoFort zijn we op zoek naar nieuwe vaste horecamedewerkers. Ga je aan de slag op ons forteiland? Dan ontvang je een diner in een sterrenrestaurant cadeau! 

GeoFort is op zoek naar zowel een assistent horecamanager als ook een zelfstandig werkend kok. Iemand die, samen met het team, de horeca naar een hoger level gaat brengen. De kok en assistent horecamanager die op het forteiland aan de slag gaan, krijgen ieder een diner bij een Michelin-restaurant (t.w.v. €450,-) cadeau. Ook voor net afgestudeerde zijn de functies interessant.

Zie je dit wel zitten? Solliciteer dan op één van de twee vacatures. Bekijk ondertussen alvast waar jij heen zou willen. Met acht nieuwe éénsterrenrestaurants is er voldoende keuze. Bekijk de nieuwe sterrenrestaurants op www.kokswereld.nl/michelinsterren.

 

Benieuwd naar de andere (horeca)vacatures bij GeoFort? www.geofort.nl/werken-bij

 

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.