Training ArcGIS VO

Benieuwd hoe ArcGIS Online geïntegreerd kan worden in het voortgezet onderwijs? Vrijdag 6 maart geeft Esri Nederland een eendaagsetraining op het GeoFort. Deze training is geheel toegespitst op het voortgezet onderwijs.

* GIS staat voor Geografisch Informatie Systeem.

Wat is ArcGIS?
ArcGIS Online is een online GIS-programma van Esri. Met dit programma kun je data zoeken, verzamelen en toevoegen om vervolgens deze data ook gemakkelijk te visualiseren, analyseren en presenteren. In deze cursus is er aandacht voor de techniek, maar ook voor de didactiek en de praktische aspecten van het integreren van ArcGIS Online in uw onderwijs.

Wil je graag gebruik maken van een GIS programma binnen het voortgezet onderwijs en zoek je een mogelijkheid om dit binnen jullie onderwijs eigen te maken? Lees dan hier verder.

 

Meer nieuws? Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsitems van GeoFort.