Het is Minecraftjaar!

2020 staat in het teken van.. Minecraft! Het hele jaar door organiseren we extra Minecraftactiviteiten op ons forteiland, van nieuwe speurtochten, buitenactiviteiten tot Minecraftworkshops. Houd onze agenda in de gaten voor alle Minecraftevenementen en -activiteiten rondom het Minecraftjaar.

 

Voorjaars.. uhh Minecraftvakantie

We starten het Minecraftjaar goed met de voorjaarsvakantie. Niet alleen hebben we een Minecraftdoolhof en is er een nieuwe Minecraftspeurtocht – ook kun je een gekke selfie maken bij de nieuwe Minecraftwall!

Bovendien kun je in de vakantie een Minecratfiguur lopen met GPS tekenen. Lukt het jou om een blokkerige kip na te lopen of misschien wel een creeper?! De mooiste, gekste of grootste tekening van de dag ontvangt een prijsje. We hebben trouwens wel een paar voorbeeldjes liggen, dus je hoeft het niet helemaal uit je hoofd te doen gelukkig.

Voorjaars.. Minecraftvakantie!