Waar alles om de aarde draait

Op dit spannende forteiland draait alles om de aarde! Stap in een lift die zich dwars door de aardbodem boort, raak gedesoriënteerd in de ondergrondse gang, vind je weg als een zalm door het doolhof, schep landschappen in de interactieve zandbak en ervaar Nederland in duizend miljard Minecraft blokjes.

Iedere zaterdag en zondag geopend
van 11.00 tot 17.00 uur.

Het tonen van een coronatoegangsbewijs is bij GeoFort verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Zie ook onze fortregels.

Vier de herfst bij GeoFort!

Iedere zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Wat voor weer het ook is, bij GeoFort kun je altijd terecht. Is het droog, leef je dan uit in de Speurtuin en in de doolhoven. Regent het? Geen probleem, ook binnen zijn er veel activiteiten en spellen te doen ontdekken!

Voor het museumbezoek heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Lees onze fortregels voor meer informatie.

Bekijk onze vacatures

Wil jij werken op een uniek forteiland in een natuurlijke omgeving? Wij hebben diverse vacatures te vervullen. Je kan bij ons als freelancer of in tijdelijke dienst werken. Solliciteer direct d.m.v. een mail naar vacature@geofort.nl of bekijk hier meer informatie.

Voel jij je thuis in de keuken? We zoeken ervaren én onervaren koks/ keukenhulp.

Ontdek de GeoExperience

Duik in de toekomst van de planeet aarde. Ga bij GeoFort het experiment aan met oude én moderne geo-technieken terwijl je over het historische forteiland struint en de bunkers en kazematten ontdekt.

Wat te doen

Nieuws

Over GeoFort

Lees meer over onze visie, missie, historie en de organisatie. In een interactieve tijdlijn nemen we je bijvoorbeeld mee in de verschillende functies van het fort.