Maak er een leerzame staking van!

Het hele Nederlandse onderwijs staakt op vrijdag 15 maart. Daarom biedt GeoFort deze dag een geheel begeleid programma voor kinderen én sfeervolle werkplek voor ouders.

Speciaal voor de stakingsdag op 15 maart heeft GeoFort een geheel begeleid programma opgezet tussen 10:00 – 16:00 voor kinderen van 4-12 jaar oud. Onder begeleiding verkennen ze het fort en leren ze bijvoorbeeld hoe een zalm de weg vindt, waarom de noordpool verschuift, hoe een iPhone weet waar je bent, hoe kaarten kunnen liegen en nog veel meer. Bouwen ze een toren die een aardbeving kan doorstaan, vinden ze hun weg in het geurendoolhof en leven ze zich uit in de Vleermuisspeurtuin. Tussen de middag gaan ze pannenkoeken printen, eten en versieren. Hier krijgen ze ook een toffe kleurplaat met 3D bril.

Als ouder kun je ondertussen rustig (flex)werken in onze sfeervolle Esri-Zaal en Topcon lounge, met gratis Wi-Fi en toegang tot onbeperkt koffie en thee.

Prijzen
Arrangement kinderen  € 15,-
Incl. toegang tot de GeoExperience, begeleiding tussen 10:00 – 16:00, pannenkoekenbuffet, limonade en kleurplaat met 3D bril in het 3D café

Arrangement werkende ouders   € 5,-
Incl. toegang tot de Esri-zaal & Topcon lounge, gratis parkeren, gratis WiFi en onbeperkt koffie, thee en water. Excl. lunch.

Bezoek GeoFort
Het GeoFort is natuurlijk ook gewoon open voor (groot)ouders die de dag samen willen doorbrengen met hun (klein)kinderen! Zo maak je van een stakingsdag niet alleen een hele leuke, maar ook nog eens hele leerzame dag voor jong en oud! Hiervoor kan je reguliere tickets boeken voor de GeoExperience.

NLdoet: handen uit de mouwen
Je kunt je voor die dag ook opgeven als vrijwilliger voor één van onze leuke klussen. In het kader van NLdoet kan je bij GeoFort op 15 maart o.a. wilgen knotten, tuinieren en het terras opknappen. Er is van alles te doen op het historische fort. En dit doen we graag samen met jou! Kijk hier voor meer info.

 

Voor het arrangement op 15 maart, bestel je je tickets hieronder:

Koop je tickets