Corona update

Nieuws

Wegens de laatste corona-maatregelen van 12 januari 2021 is het hele Forteiland gesloten.

Zakelijke gasten
Deze winter is een aantal ruimtes, die normaal geboekt kunnen worden door onze zakelijke gasten, onderdeel geworden van het museum. Op deze manier kunnen wij de museumbezoekers de ruimte geven die nodig is om in Corona tijd GeoFort veilig te bezoeken. 

Tot en met 1 maart 2021 hebben wij voor onze zakelijke gasten een beperkt aantal standaard vergaderarrangementen die geboekt kunnen worden. Download arrangementen

De GeoExperience
GeoFort staat ook in deze periode van aangescherpte Coronamaatregelen garant voor een veilig bezoek vol beleving. Voor een prettig bezoek moeten er van te voren tickets worden gereserveerd, werken we met tijdsloten en hebben we een looproute.  Per ruimte is er aangegeven hoeveel huishoudens er tegelijk in mogen. Bezoekers vanaf 13 jaar zijn verplicht om binnen een mondkapje te dragen. Het museum heeft extra zalen ingericht met nieuwe activiteiten zodat er ook bij slecht weer genoeg te beleven valt.

Pannenkoekenrestaurant de WereldPan
Het pannenkoekenrestaurant de WereldPan is open voor ‘take away’. Op het menu staan opgerolde pannenkoeken of de normale pannenkoek om mee te nemen. Naast pannenkoeken kan je bij het restaurant terecht voor een puntzak friet, een snack, verschillende (fris)dranken, koffie, thee en warme chocomel.

Het terras en de binnenruimtes van het restaurant zijn gesloten. Verspreid over het hele forteiland staan picknickbanken om een pauze te houden.