Coronaproof activiteiten

Helaas is GeoFort door de huidige coronamaatregelen voorlopig gesloten. Maar we denken graag in mogelijkheden, dus wat kan er wél!

Op dit moment zijn we aan het onderzoeken wat we nog meer aan leuke activiteiten kunnen doen, uiteraard coronaproof. Hou onze website en social media in de gaten.

Bouw je eigen huis in Minecraft

Op de GeoCraft server staat heel Nederland in Minecraft. Deze wereld is ingeladen door computers en was nogal kaal. Inmiddels is er een community van ongeveer 50.000 kinderen in Nederland die meebouwen in GeoCraft om de gebouwen, wegen en steden zo kleurrijk en realistisch mogelijk te maken. Help deze kerstvakantie ook mee, bouw bijvoorbeeld jouw huis, school of supermarkt na!

Deze kerstvakantie komt er ook een nieuwe Minecraft wedstrijd, waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Hou GeoCraft en de social media van GeoFort in de gaten!

UPDATE: de informatie over de webstrijd is bekend > klik hier voor meer info

GeoFort geocache

Wil je lekker naar buiten en hou je van speuren? Doe dan de GeoFortcache! Dit is een wandeling van ongeveer 5 kilometer door het natuurgebied Klein Hoogland van Staatsbosbeheer. De cache bestaat uit verschillende opdrachten die op de aangegeven waypoints (WP) moeten worden gemaakt. Aan het eind van de wandeling, die ongeveer 2 uur duurt,  kunnen de coördinaten van de cache worden berekend.

Geocache

Wandel-en fietsroutes in de buurt

GeoFort ligt midden in de natuur van de Betuwse polder. Een prachtige plek om het riverenlandschap en de gezellige dorpjes in de buurt te ontdekken. Loop bijvoorbeeld een rondje om het fort, dit rondje is ongeveer 4 kilometer. Lekker om even een frisse neus te halen.

Puzzel een fort in elkaar

Hou jij van puzzelen? Op forten.nl staan diverse forten, vestingsteden en bunkers die je online kan puzzelen. Goed nieuws! Sinds kort staat GeoFort er ook bij! Krijg jij het hele fort compleet?