Minecraft wedstrijd

Agenda

Minecraften met Kerst
De musea zijn dicht, maar GeoFort heeft een heel mooi Minecraft-programma die kinderen thuis kunnen doen. Er is een Minecraftwedstrijd. Daarnaast kunnen kinderen ook hun eigen huis bouwen in de Minecraftversie van heel Nederland: GeoCraftNL.

Op zaterdag 19 december lanceert GeoFort de event wereld op de GeoCraft server. Daag je vrienden uit in klassieke winter minigames. De speler met de meeste punten aan het einde van de kerstvakantie wint geogeld en een suffix. Na de lancering van de wereld kun je direct meedoen door naar /warp events te gaan en de minigame bordjes aan te klikken. 

GeoCraft Wedstrijd
Maak het mooiste winterbouwwerk op de GeoCraft wedstrijdserver en maak kans op vrijkaartjes voor GeoFort. Ga via Minecraft naar IP geocraft.nl en meld je aan. Typ in de chatbalk het commando /warp wedstrijd en voer daarna het commando /p auto in. Je krijgt een plot toegewezen waar je kan bouwen en je kan beginnen! Deelnemen kan tot en met 27 december en wie weet word jij uitgekozen tot winnaar en sleep je onze prijs in de wacht: een winnaar “suffix” voor een maand en 2 vrijkaartjes voor het GeoFort. Uitleg via https://geocraft.nl/hoe-werkt-geocraft/aanmelden/

Bouw je eigen huis
GeoFort heeft heel Nederland in Minecraft gebouwd, genaamd GeoCraft. Deze virtuele versie van Nederland bestaat uit 1000 miljard Minecraft-blokken! Je kunt over alle wegen, rivieren, weilanden en bestaande gebouwen vliegen. Met slimme commando’s  kan je gericht een bepaalde plek bezooeken. Elk adres in Nederland is beschikbaar om te bezoeken: je kunt teleporteren naar je eigen huis, school of sportclub, hoe cool is dat! Vind je eigen huis via het commando /gc en typ je adres in de chatbak. Naar het GeoFort teleporteer je via /gc Nieuwe Steeg 74 Herwijnen of /gc 4171KG 74.

Vraag na het vinden van je eigen huis om bouwtoestemming bij een GeoBurgemeester en begin met bouwen! GeoFort heeft met het project GeoCraftNL de unieke Minecraft-server ontwikkeld waar iedereen met een Minecraft Java Edition voor de PC kosteloos met het IP geocraft.nl kan inloggen.

Vragen en meer info
Meer informatie over GeoCraft of over het bouwen in GeoCraft kun je vinden op onze website www.geocraft.nl. Op onze GeoCraft YouTube kanaal vind je instructie video’s die uitleggen hoe alles op GeoCraft werkt en hoe je bijvoorbeeld goed gebruikt kunt maken van het /gc commando om een adres in Nederland op GeoCraft te vinden. Type GeoCraft in de zoekfunctie van YouTube in en je vindt ons kanaal. Vragen over de wedstrijd of over GeoCraft kun je ook stellen op onze helpdesk pagina: https://geocraft.nl/support/.