GeoCraft Hackathon – Nederlandse forten in Minecraft

Een uniek 24-uurs event voor minecrafters om de start van het fortenseizoen te vieren. 

Attentie, attentie! Dit is een oproep aan alle Minecraft fans van Nederland in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. GeoFort gaat samen met jou en 120 andere minecrafters op zaterdag 14 april de uitdaging aan om tijdens de hackathon op GeoFort de Hollandse Waterlinie in GeoCraft na te bouwen. De linie is 85 kilometer lang en bestaat uit zo’n 50 forten en 5 vestigingssteden… ruim 500.000 minecraftblokjes… wahhh!!!

Heb je bouwskills en wil je meehelpen? Het beloofd een uniek evenement te worden wat je als Minecraft fan gewoonweg niet kan en mag missen.

Er zijn vier rondes van elk 45 minuten.

• 13:00 – 13:45 – Hackathon ronde 1
• 14:00 – 14:45 – Hackathon ronde 2
• 15:00 – 15:45 – Hackathon ronde 3
• 16:00 – 16:45 – Hackathon ronde 4

Je wordt begeleid door ervaren bouwers. Aan de hand van 2D plattegronden en foto’s ga je een 3D fort nabouwen in GeoCraft. Per ronde kunnen er maximaal 30 kinderen meedoen. Je mag maar 1x inschrijven. Van te voren en na afloop kun je de GeoExperience bezoeken. Dit dient wel onder begeleiding van bijvoorbeeld je ouders te gebeuren. Prijs per kaartje: 15 euro (inclusief entree GeoExperience)*. Alleen met een kaartje mag je naar binnen. Meld je snel aan want op=op!

Bekijk alvast een aantal nagebouwde forten in Minecraft: /warp hackathon.

Let op
• Ouders en begeleiders kunnen tijdens de hackathon de GeoExperience bezoeken. Entreekaarten kosten € 10,50 (Museumkaart is gratis). Zonder kaartje kunnen ouders en begeleiders ook genieten van een hapje of drankje in het 3D Café of plaatsnemen op ons terras.
• Een week voor aanvang, ontvang je via email nog extra informatie over de verzamelplek, parkeren, etc. Houd ook zeker de GeoCraft website en Facebook in de gaten.
• Door deel te nemen, verklaren ouders/ verzorgers akkoord te gaan met maken van foto’s en videobeelden voor pers en andere promotiedoeleinden. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan dit materiaal.

Koop je tickets