Hemelvaart bij GeoFort

Ook met Hemelvaartsdag is GeoFort geopend! Kom deze dag speuren in het Minecraftdoolhof, laat lava uit een vulkaan stromen in de interactieve zandbak, reis naar de kern van de aarde en kijk of jouw zelfgebouwde toren een aardbeving overleeft!?

Er zijn ook weer leuke extra activiteiten deze dag! Doe bijvoorbeeld spannende proefjes in het GeoLab. Bouw mee aan de stad van de toekomst met Real Life Minecraft. Of red het digitale GeoFort van overstroming met de Minecraftspeurtocht.

Na een hele dag speuren en ontdekken, kan je jezelf nog helemaal uitleven in de Vleermuisspeurtuin of een drankje doen op het naastgelegen terras.

Spannende proefjes in het GeoLab
11:00, 12:00, 13:00 en 14:00

Kom met Hemelvaart leuke proefjes doen in het GeoLab – als een echte wetenschapper! Reserveer hier je gratis tickets.

Real Life Minecraft: bouw mee aan de stad van de toekomst!
Vrije inloop tussen 11:00 – 15:00

Bouw met Minecraftblokken mee aan een real life maquette. Samen met anderen bouw je de stad van de toekomst in de Krayenhoff tent.

Kom tussen 11:00 – 15:00 gezellig meebouwen. Reserveren is niet nodig.

Red het digitale fort van overstroming!
Tussen 10:00 – 16:00
De dijk is doorgebroken! In GeoCraft staat het hele digitale GeoFort onder water. Lukt het jou om de code te vinden die Waterschap nodig heeft om de dijk te repareren? Warp, speur en ontdek jouw weg door het digitale GeoFort om het te redden van overstroming.

De Minecraftspeurtocht is te volgen tussen 10:00 – 16:00. Reserveren is niet nodig.

Bovenstaande activiteiten zijn onderdeel van de GeoExperience – en kunnen alleen gevolgd worden met een entreeticket tot de GeoExperience. Bestel alvast je online tickets voor de GeoExperience >>