Kerst bij GeoFort

Update: Door de aangescherpte coronamaatregelen die aangekondigd zijn in de persconferentie van zaterdag 18 december is GeoFort per zondag 19 december volledig gesloten voor bezoekers.

Er is weer genoeg te doen deze winter bij GeoFort! Het fort is nu extra gezellig met alle lampjes en kerstbomen.

In de kerstvakantie kan het erg koud zijn, gelukkig is er bij GeoFort ook genoeg binnen te doen. Ga bijvoorbeeld op de foto met ijsberen bij de Green Screen of hang jouw kerstwens voor de aarde in de wensboom. Loop door de Kazernestraat in kerstsfeer (extra mooi als het donker is buiten) en neem lekker plaats in onze bioscoop waar Andre Kuipers je meer vertelt over klimaatverandering.

Wel lekker naar buiten? Warm dan op bij de houtkachel in de tipi tent of drink chocolademelk bij het kampvuur. Lekker met een marshmallow erbij die je zelf kan roosteren boven het vuur. Nog meer honger? Kom dan een lekkere winterse pannenkoek eten in de Wereldpan. Bijvoorbeeld met warme kersen, vanille ijs en slagroom.

Uiteraard hopen we ook op sneeuw, want dan kunnen we slee├źn op het Geoplein. Of wat dacht je van schaatsen op de gracht… laat de winter maar komen!

Extra veel Minecraften deze vakantie!

In de kerstvakantie zijn er ook weer volop Minecraft workshops. Reserveer snel jouw plekje, want het zit snel vol.

Nieuw bij GeoFort deze kerstvakantie; de Minecraft Kubus Quiz! Laat je verrassen door klimaatfeitjes en stel je Minecraft kennis op de proef. Ontrafel jij de geheime code?

Kun je geen genoeg krijgen van Minecraft? Doe dan mee met de online Minecraft wedstrijd. Binnenkort verschijnt deze op de website van geocraft.nl. Hou onze social media en/ of website in de gaten!