Kerstvakantie bij GeoFort!

Deze kerstvakantie samen met de kinderen een dagje weg? Kom langs bij GeoFort! Geniet van de leukste familiefilms in de bioscoop, doe de Minecraftspeurtocht op het virtuele winterse forteiland én kom spannende winterproefjes doen in het GeoLab. En leef je natuurlijk helemaal uit in de GeoExperience, met o.a. Expedition Earth, de 4D globe en het geurendoolhof!

 

Zelf sneeuw maken in het GeoLab
Vrijdag 27 december & 3 januari

Als er geen sneeuw ligt.. maken we het toch gewoon zelf! Maak in het GeoLab zelf sneeuw. Creëer een sneeuwstorm in een pot. Trek je labjas aan en kom spannende winterproefjes doen in het GeoLab. Reserveer hier je (gratis) tickets!

 

Minecraft in de sneeuw
Elke dag tussen 11:00 en 16:00

Neem een kijkje op het virtuele GeoFort in Minecraft.. je vindt er gigantische sneeuwpoppen, versierde kerstbomen en vliegende arrensleeën. Hoe gezellig is dat! Terwijl de feestelijke lichtjes in de kerstbomen vrolijk branden, warmt de aarde ondertussen nog steeds in rap tempo op. Doe mee met een Minecraftspeurtocht door het virtuele GeoFort, volg de voetsporen in de sneeuw en red de aarde!

 

Kijk de leukste familiefilms in de winterbioscoop
Elke dag in de kerstvakantie

Ice Age, The Polar Express, The Grinch en nog veel meer! De leukste familiefilms zijn deze winter te zien in de bioscoop van GeoFort. Plof neer op de comfortabele bioscoopstoelen en geniet met hele gezin van de leukste films. Zowel in de ochtend als de middag draait er een film. Bekijk hier het complete filmoverzicht. Via de films in de agenda kun je je tickets reserveren voor de winterbioscoop (vol is vol)!

Filmarrangementen
Ervoor of erna gezellig nog een hapje eten in ons sfeervolle 3D Café? Combineer je bezoek aan de GeoExperience en winter bioscoop dan met een lunch, borrel of diner met het speciale filmarrangement en ontvang korting op je bezoek. Bekijk onze filmarrangementen voor een compleet dagje weg deze kerstvakantie!