Gratis kidscollege over klimaat

In oktober is het weer Kinderboekenweek! Van astronaut tot dokter en van zangeres tot YouTuber; deze keer staat de Kinderboekenweek in het teken van dromen over later. Worden wat je wil is het thema.

Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek heeft GeoFort schrijver Marc ter Horst uitgenodigd. Marc ter Horst is schrijver van diverse boeken over natuur, geschiedenis en de aarde Op donderdagmiddag 21 oktober komt hij een mini-college klimaatverandering geven bij GeoFort naar aanleiding van zijn boek Palmen op de Noordpool. Een interactieve presentatie vol spannende verhalen, grappige illustraties en praktische tips. Zonder doemverhalen, moeilijke woorden en opgeheven vingertje. In een half uur weten alle kinderen hoe het zit en hoe ze nieuws over het klimaat beter kunnen plaatsen. Daarna is er volop tijd voor vragen en spelen we de spannende Palmen op de Noordpool quiz.

Deelname is gratis, maar wel graag even aanmelden via de onderstaande button.

Extra leuk! Onder alle aanmeldingen mogen we 3x het boek Palmen op de Noordpool verloten.

Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s mogen ook meeluisteren natuurlijk. Een kopje koffie of thee drinken bij de WereldPan is ook mogelijk.