Meivakantie op GeoFort

De meivakantie bij GeoFort staat weer vol gepland met leuke activiteiten! Twee weken lang – van vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei – zijn wij elke dag open. En.. in de meivakantie nú nog meer Minecraft! Online, maar ook offline.

Vind je weg door het Minecraft doolhof en red het digitale GeoFort van overstroming met de Minecraft speurtocht. Ook kan je meebouwen met Minecraftblokken aan de stad van de toekomst – in real life!

In de GeoExperience is er ook van alles te beleven. Leef je uit in de Vleermuisspeurtuin. Neem de pont naar het drijvende Nederland of reis naar de kern van de aarde met de virtuele lift.

Ook is er in de vakantie de Paasspeurtocht, hebben we spannende proefjes in het GeoLab en kan je leren over de geschiedenis van het forteiland met InstaFort.

Spannende proefjes in het GeoLab
woensdag 24 april, woensdag 1 mei

Op woensdag 24 april en woensdag 1 mei kan je leuke verrassende proefjes in ons Lab komen doen (wie weet kom je er Professor Trof nog tegen!). Reserveer hier je gratis tickets.

Workshop 3D printen: print je eigen vulkaan
vrijdag 26 april, vrijdag 3 mei

Heb jij wel eens met een 3D printer gewerkt? Tijdens deze workshop leer je een vulkaan van Google Maps om te zetten naar een echt geprint 3D model! Koop hier je tickets voor de workshop.

Real Life Minecraft: bouw mee aan de stad van de toekomst!
Eerste en Tweede Paasdag
en zondag 28 april & maandag 29 april

Bouw met Minecraftblokken mee aan een real life maquette. Samen met anderen bouw je de stad van de toekomst in de Krayenhoff tent.

Kom tussen 11:00 – 15:00 gezellig meebouwen. Gratis en reserveren is niet nodig.

Red het digitale fort van overstroming!
elke dag in de meivakantie
In de meivakantie kan je elke dag de online Minecraft speurtocht volgen. Er valt steeds meer regen waardoor het water in de rivieren stijgt (hoe dit komt? Lees het hier). In GeoCraft is de dijk bij het GeoFort doorgebroken. Heel GeoFort staat onder water! Het is aan jou om de code te vinden die Waterschap nodig heeft om de dijk te repareren. Warp, speur en ontdek jouw weg door het digitale GeoFort om het te redden van overstroming!

De Minecraft voorjaarsspeurtocht is in de vakantie elke dag te volgen tussen 10:00 – 16:00. Gratis en reserveren is niet nodig.

Dagelijkse activiteiten in de meivakantie
Naast de GeoExperience, kan je in de meivakantie elke dag door het Minecraft doolhof speuren, digitale eieren zoeken met de Paasspeurtocht en van alles leren over de geschiedenis van het fort met InstaFort.

Bovenstaande activiteiten zijn onderdeel van de GeoExperience – en kunnen alleen gevolgd worden met een entreeticket tot de GeoExperience. Bestel alvast je online tickets voor de GeoExperience in de meivakantie >>