Minecraft wedstrijd Sporten

Sporten wedstrijd

Doe nu mee met de nieuwe wedstrijd van GeoCraft en GeoFort, het thema is sporten!

Ontwerp je eigen stadion, sportcomplex of coole racebaan en overtuig de jury. We letten zoals altijd op uiterlijk, originaliteit en ambiance (de sfeer). Doe mee en maak kans op een bol.com cadeaubon van €50.

Deze wedstrijd start op 1 september en loopt tot 21 november, de uitreiking zal worden gedaan op de GeoCraft Discord op 31 november. Heb je vragen over de wedstrijd(en) vraag het dan aan ansjovis op discord of de juryleden.

Tip: Gebruik /p auto 2;2 om meteen een 2 bij 2 plot te kunnen claimen! Maar dit is niet verplicht, let er op dat alleen plots die af zijn (of écht bijna af zijn) mee tellen met het jureren. Je kunt niet winnen met een half afgemaakt plot.

Aan de slag
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze wedstrijd? Alle informatie staat op https://geocraft.nl/wedstrijd 

Vragen en meer info
GeoFort heeft met het project GeoCraftNL de unieke Minecraft-server ontwikkeld waar iedereen met een Minecraft Java Edition voor de PC kosteloos met het IP geocraft.nl kan inloggen.

Meer informatie over GeoCraft of over het bouwen in GeoCraft kun je vinden op onze website www.geocraft.nl. Op onze GeoCraft YouTube kanaal vind je instructie video’s die uitleggen hoe alles op GeoCraft werkt en hoe je bijvoorbeeld goed gebruikt kunt maken van het /gc commando om een adres in Nederland op GeoCraft te vinden. Type GeoCraft in de zoekfunctie van YouTube in en je vindt ons kanaal. Vragen over de wedstrijd of over GeoCraft kun je ook stellen op onze helpdesk pagina: https://geocraft.nl/support/.