Nieuwe Minecraft wedstrijd

Stadsleven wedstrijd

Doe nu mee met de nieuwe wedstrijd van GeoCraft en GeoFort, het thema is Stadsleven!

De jury zal kijken naar uiterlijk, originaliteit en levendigheid (de jury zal kijken naar hoe het thema van de stad gebruikt word). Bouw ook mee aan de wedstrijd en maak kans op 2000 Geo en 2 vrijkaartjes naar het GeoFort (2e plaats 1500 Geo, 3e plaats 1000 Geo, 4e plaats 500 Geo)!

Deze wedstrijd start op vrijdag 11 maart 00:00 en zal duren tot donderdag 28 april 23:59, de uitreiking zal worden gedaan op de GeoCraft Discord op 3 mei. 

Aan de slag
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze wedstrijd? Alle informatie staat op https://geocraft.nl/plotwedstrijd/

Zie hieronder screenshots van de winnaars van de vorige wedstrijd.

Vragen en meer info
GeoFort heeft met het project GeoCraftNL de unieke Minecraft-server ontwikkeld waar iedereen met een Minecraft Java Edition voor de PC kosteloos met het IP geocraft.nl kan inloggen.

Meer informatie over GeoCraft of over het bouwen in GeoCraft kun je vinden op onze website www.geocraft.nl. Op onze GeoCraft YouTube kanaal vind je instructie video’s die uitleggen hoe alles op GeoCraft werkt en hoe je bijvoorbeeld goed gebruikt kunt maken van het /gc commando om een adres in Nederland op GeoCraft te vinden. Type GeoCraft in de zoekfunctie van YouTube in en je vindt ons kanaal. Vragen over de wedstrijd of over GeoCraft kun je ook stellen op onze helpdesk pagina: https://geocraft.nl/support/.