Minecraft wedstrijd tijdreizen

Tijdreizen wedstrijd

Doe nu mee met de nieuwe wedstrijd van GeoCraft en GeoFort, het thema is tijdreizen!

De jury zal kijken naar uiterlijk, originaliteit en referenties (de jury zal kijken naar hoe bepaalde Memes of stereotyperende aspecten van het desbetreffende spel in het plot gebruikt worden). Bouw ook mee aan de wedstrijd en maak kans op 2000 Geo en 2 vrijkaartjes naar het GeoFort (2e plaats 1500 Geo, 3e plaats 1000 Geo, 4e plaats 500 Geo)!

Deze wedstrijd start op vrijdag 1 juli 00:00 en zal duren tot 25 augustus 23:59, de uitreiking zal worden gedaan op de GeoCraft Discord op 30 augustus. 

Aan de slag
Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze wedstrijd? Alle informatie staat op https://geocraft.nl/plotwedstrijd/

Vragen en meer info
GeoFort heeft met het project GeoCraftNL de unieke Minecraft-server ontwikkeld waar iedereen met een Minecraft Java Edition voor de PC kosteloos met het IP geocraft.nl kan inloggen.

Meer informatie over GeoCraft of over het bouwen in GeoCraft kun je vinden op onze website www.geocraft.nl. Op onze GeoCraft YouTube kanaal vind je instructie video’s die uitleggen hoe alles op GeoCraft werkt en hoe je bijvoorbeeld goed gebruikt kunt maken van het /gc commando om een adres in Nederland op GeoCraft te vinden. Type GeoCraft in de zoekfunctie van YouTube in en je vindt ons kanaal. Vragen over de wedstrijd of over GeoCraft kun je ook stellen op onze helpdesk pagina: https://geocraft.nl/support/.