Opening lesmodule voedselinnovatie

Maandag 30 oktober gaat de Nationale Klimaatweek van start. Op zondag 29 oktober trapt GeoFort als Klimaatsupporter alvast af met de opening van de nieuwe lesmodule “Voedselinnovatie”. 

Bij GeoFort draait alles om de toekomst van de planeet aarde. Jaarlijks ontvangen we 14.000 leerlingen die aan de slag gaan met duurzame thema’s. Met de nieuwe lesmodule wil GeoFort bewustwording creëren over de voedselketen en leerlingen nieuwsgierig maken naar nieuwe vormen van voedsel. De ontwikkeling van lesmodule is gefinancierd door het Duurzaamheidsfonds van Betuwewind en Regio Deals.

Programma:

• 14.00 uur inloop onder de stretchtent (voor ingang restaurant)

• 14.30 uur welkomstwoord en opening door wethouder Van Vrouwerff

• 14.50 uur activiteiten uit lesmodule ervaren

We gaan de nieuwe lesmodule feestelijk openen samen met wethouder Joke van Vrouwerff, docenten van GeoFort, sponsoren, partners van het fort en museumbezoekers.

Sluit gezellig aan bij de opening en ervaar de onderdelen van de lesmodule zelf. Aanmelden is fijn en kan via partnerships@geofort.nl.

Nationale Klimaatweek

Eén van de doelstellingen van de Nationale Klimaatweek (NKW) is dat Nederlanders zich bewust worden van hun klimaatimpact, maar het moet vooral leiden tot meer CO2-reducerend gedrag, zoals energie besparen door het isoleren van het huis, duurzamer reizen, minder vlees eten, het tegengaan van voedselverspilling of duurzamer produceren.

Kijk voor meer informatie op: https://nkw2023.nl/