Paasbrunch 13 April 2020

Kom op 2e Paasdag genieten van een paasbrunch op GeoFort. Van 11.00 tot 13.00 uur staat er een uitgebreid paasbuffet met (h)eerlijke seizoens- en streekproducten voor je klaar. 

Vooraf serveren wij een Hollandse aspergesoep en voor de kinderen een tomatensoepje. Hierna kun je kiezen uit heerlijke sandwiches, vis- en vleesgerechtjes, pannenkoekrolletjes, voorjaarssalade, vers fruit, een assorti aan brood met hartig en zoet beleg en heerlijke zoete lekkernijen waaronder macarons, soesjes en roommuffins. De paasbrunch is inclusief fruitsappen, koffie, thee en water (overige dranken op nacalculatie). 

Prijzen: 
€ 31,99 p.p. (voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen)
€ 17,99 p.p. (voor kinderen van 3 t/m 12) 
Gratis (kinderen t/m 2 jaar) 

Reserveren: noodzakelijk, bestel hieronder je tickets* 

Maak de dag nog leuker met een bezoek aan de GeoExperience! Bij GeoFort draait alles om de aarde. Beleef, experimenteer en leer van alles over het klimaat, geodesign en big data.

*Let op: met deze reservering bestel je alleen tickets voor de paasbrunch. Voor entree tot de GeoExperience moet je een los kaartje kopen. (Museumkaart geeft gratis toegang). Bestel nu alvast online je tickets voor de GeoExperience met 5% korting >>

 
 

Koop je tickets